32 - 3012

ÅR 2009 (troligen världens fattigaste lista)

Årets tv-serie: Greek, Big Bang theory

Årets fest: Hm.. minns typ ingen(beror på?).. SKÄMT, klart jag minns.


Årets stilikoner: lookbook.nu

Årets stilar: Mina stilar? har nog ingen, andras stilar som jag vill ha: Lookbook.nu

Årets pryl: SPOTIFY <3 räknas de som pryl? annars.. sprayfärg har varit en höjdare

Årets plagg: oversize tröja eller leggins kanske?


Årets accessoar:
Klocka eller nå halsbandskrims


Årets ha-begär:
SKOR.. näeeemen.. typ mat?


Årets stad:
Stockholm må då ligga i toppen


Årets bok:
H.P ligger svårslagen i toppen, annars typ.. min tattueringstidning har hängt med

Årets panik: Säkert nå tjoller

Årets sajt: tyyyyp, bloggkoll.se

Årets film: Måste nog säga Stieg Larson filmerna


Bästa parfymen: haha bra killparfym som luktar gott är alltd nice

Bästa shoppingen: STHLM sommaren 2009 <3


Bästa resa:
har tusan inte rest utanför landet, vänta bara 2010 here i come


Bästa uttrycket:
"INTE OKEJ".. fy tusan, de har hållit i sig

Årets drink: SPRIT.. nej skojjas, usch eeh. Mellan mjölk, det röda 1½ liters paketet


Årets artist:
åh en svåring, John Me, NEJ Amos lee typ

Årets låt: svårt.. så svårt, shoreline - Anna ternheim typ

Fem saker som förgyllde mitt 2009:

VEEENNNER

VÄDER

MUUUSIC

BIL

ÄVENTYR

 


31 - 3012

HEHEHEHHE

Sitter och skrattat lite för mig själv, jo det är sant. Psykfall, jo troligen MEN det kanske har något med shopping att göra. Man känner en slags tillfredsställande känsla. Det gillas. HHEH annars så.. Jo, var i UmeYO today och träffa kusin 1&2 har inte träffat 2an på hur längesomheeelst. Det var lovely. Vi gick runt där på mellandagsrean och gillade läget. Umeå har fina grejor och jag köpte fina saker.

I morgon är det sista dagen NÅGONSIN på 2009. Tänk, never again. Tillbaka till framtiden. 2010 var det alltså, i morgon natt smäller det, inte bara raket utan nya året med. En fullspäckad dag väntas och jag har höga förhoppningar. Myshetsfaktorn kommer vara på topp. Lika bra att avsluta något när man är på topp sägs det ju. Blir nog bra de.

Tänkte dra någon slags standard samanfattning men jag måste nog hitta en lista av något sag för att lyckas med det, jag återkommer. LATERO


30 - 2712

HEHEUIRHUIRHIUHEUIHE

En riktig dagen-efterdag är det idag. Även fast jag inte har mått dåligt så är det ändå nu på kvällskvisten man börjar känna sig som en människa igen.

Funderar på om man ska våga sig ut i shopping djungeln i morgon.. skulle gärna vilja fara och åka bräda, med den här snön som har kommit och min underbara nya snowboardjacka så finns de inget stopp. Blir av någon gång de närmaste dagarna. Annars så är det inplanerat med umeå tripp för att spana in de snygga kläderna där borta. kanske lika bra att spara pengarna till de.

Djuriskt onödigt inlägg men what thousand, snart bär det av mot nya äventyr. LATERO



UNDERBAR <3

29 - 2712

SNOW IS FALLIN ON MY HEAD

Alltså snön ja.. haha man kan som bara skratta för det är de ända man har att prata om just nu verkar det som. Men det är ju helt sjukt ändå. Annars så kan man ju skratta lite åt att jag är hemma från lycksele. Jag har då inget att säga om de förutom att ÄNTLIGEN HEMMAAA!! Kan ju säga också att jag fynda sjukt bra saker i farmors källare. TJÄNA, typ massa skor, smycken och nå tröjgrejs. Love it. Gratis är gott.

Igår var det party party och nog var det folk ute alltså. Blev preparty hos nicklas, bra styrt. Sen blev det att ploga sig fram till S8 och tillbringa kweln där. Stötte då på allt möjligt folk. Sen blev det natt prommis till SandraWII.

Nu kommer väl mamma att tvinga mig ut och skotta förmodligen eftersom jag har sluppit undan innan.. Längtar, men man får väl se det som träning.

HÖRES LATERO

28 - 2312


27 - 2312

DAN FÖRE DOPPAREDAN

Tiden spårar ur.. vars tar den vägen? Julafton i morgon alltså, det bär även av till Lycksele då.. lyckan är komplett.. (ironi) men kommer hem på annandagen saatte.. nog ska man kunna klara det. Idag har det varit lite paket byte, åh längtar som aldrig förr att få öppna. Måste säga att julkänslan inte riktigt är här men när man tänker på att få öppna paket så rycker det lite i fingrarna. Så det har man ju att se fram emot. Även en vit jul blev det, sjukt mys att traska ute i det här vädret påbylsad med hur mycket kläder som helts.

Ja, om jag inte hinner skriva ett annat julinlägg så får jag då ta och önska alla en riktigt GOD JUL :)


26 - 2212

BLIGGBLAGG BLLAAA

Härliga tider vi står inför, snön faller neder som om det inte fanns något stopp på i himlen. Nämen det är ju alltid lika nice att dra på sig skoterskorna för att skotta fram bilen, för att sedan överleva kaoset på vägarna. Älska.

På tal om snö. SÅ igår drogs det en repa med Kina för att hämta upp halva befolkningen för att sedan fara till Vitbergsbacken för lite hederlig madrassåkning. Kan ju säga att man känner sig inte ung när man går där, flåsande, upp för backen. Agda 93 säger jag bara.. Men nedför går det bra, mjuk snö som kändes som moln under en när man flög ner för backen. Härliga tider och alla såg ut som snögummor sen!

Kweln avslutades med lite julkalender alá år 2002 tror jag?
Bättre tider förr må jag då säga.

Från mig alla till er alla en riktigt trevlig dag !



25 - 2112

DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAN

Det börjar dra ihop sig till jul känner man, stan myllrar av folk med listor och kassar i högsta hugg..
Har inte hunnit skriva något på hela helgen, vad har jag sysslat med..?
I lördags blev det lite julklappsköp och sen lite pepperkaksbak, fulare pepparkakor får man nog leta efter..
I söndags så var det voicebox julkonsert, sjuuukt duktiga är dom.. förstår inte.

Jasi det ena och de andra har hänt i helgen..och ikväll har jag hör rykten om nå tjejmys, blir nog alldeles förträffligt tror jag!

GLAD
DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAN


Your protector - Fleet Foxes
vet inte om jag har lagt upp den här låten, men den tåls att påminnas om iaf

24 - 1812

FEEEEST!!!!

3 och en halv vecka av frihet. SES RUNTOM :)


SKÅL

23 - 1712

EEY

Händer i dina länder?
Idag var det innebandy time, jöösses vad dålig kondis jag har. Inte att leka med, men överlevde de 12 min av spelande. Blev tyvär nederlag men vi kämpade på bra och det var inte allt för stor utklassning.

Imorgon är det morgonmys med musikelever och lärare sedan slut för i år. Bokstavligen talat, slut på skolan för 2009. Back again 2010. Låter ju helt sjukt , aja då blir det nya tag. Just nu blir det iaf att koppla bort alla tankar på skola och framtid i ungefär 3 veckor framöver.

BYES


18 minus.. älska


22 - 1612

FOR THE LAST TIME..

SNart bär det av mot en fullsatt aula för att framföra de sista lucia tågen någonsin. Känns lite sorgligt men man får väl passa på att njuta eller något när man står där och har kramp i båda benen och andningsproblem pga syrebrist. Hoppas att alla åskådare ska tycka om det iaf. Sen så i morgon är det dudercupen som gäller, har inte sprungit på ett år så det lär bli intressant. FREDAG LOOOV!!!

För tusiken, jag ser ljuset i tunneln :)

PUSS



21 - 1512

FEEEEEEEEEEEEEST

Livet är en fest just nu, sååå sjukt glädjedamp jag fick eller haarrrrrrr..r.r
INGET kan gå dåligt nu tror jag, inget som tynger. ALLT är borta!

Varför oroa sig över saker som man kan skratta åt.. ta det som de kommer och är det ett problem så får man väl lösa det. Men nu finns det inga problem, har skickat in allt som ska, har tjäna lite pengar, trixa fina paket och skrattat lite. GREAT!!

I morgon är det sista lucia konserter, känns lite sent meen ÄH kul för er andra att se det med! :D

BYYEEE

20 - 1412

HEUHEUHEU

Sicken dag alltså.. Skönt att avsluta med lite simning, man känner sig som nyttig. Nu är det bara att begrava sig i böckernas värld.

Tänkte bara rekomendera den här låten:

No more walks in the woods - Eagles

Huuur sjukt snygg är den inte?
Så enkel men ack så fin.. Och på tal om Eagles, dom har mycke bra låtar dom. Grävde lite papos skivsamling och där kan man hitta lite guldkorn. Fynd för tusan. Mycket värt :)

PLING


19 - 1412

WIIIKII

Svenska C examenstal var det ja.. det är nu det gäller, allt man har lärt sig ska man nu visa upp. Känn ingen press... Nä men det ska nog gå bra, det svåraste är ju att hitta ett ämne. Blir att boila på som aldrig förr, se ut som om man vet något. För är man säker på rösten så kommer folk tro på en. Eller kanske..

Dagens föda är kyckling grejs med skink mojs.. längta..



Sann Wikipedian

18 - 1312

GLAD LUCIA

Känns som om lucia har varit i evigheter pga vårat repande och sjungande med kören. Men idag är alltså dagen som lucia ska firas. Såg nyss på tv och där hade dom nog vääärldens största lucia tåg. Spåra ju, men sjuk duktiga var dom allt. Nog var det några låtar man kände igen alltid.

I morgon börjar sista veckan innan jullovet, känns underbart. Måste bara kirra dom sista julklapparna. Men det löser sig :)

TJING

17 - 1212

GAHAAA

Livet är en feeest.. eller livet är alltid dagen efter?
Nämen klassferre igår alltså, var mycket trivsamt. Både det ena och det andra hände. Folk begavsig hit och dit och det blev en favorit i repris att fara på Calles istället för station och där var det kareoke,typ det bästa jag har hört. Näe inte riktigt meeen.. trivsamt iaf.

Morgonen efter spårade av trötthet. Konstigare människa får man nog leta efter.. Kom hem och somnade och livet var inte så himla värt att leva när man skulle vakna igen. Snart är det mat sen iväg på lusse gig. Läängta..

TJONG PLING


Fina tjejrrrr

16 - 1112

LUSSELELLEEEELEL

Blev uppgång i ottan.. var tröttare än aldrig förr och försökte få liv i mig själv. Tror att allt gick fel meeen det kirra sig. Mys på skolan med massa vita vålnader som smög runt så fint med ljus i hand. Sång lyckades vi också klämma fram. Jag tror inte att åskådarna faktiskt inser vilken himla pers det är att vara med i ett luciatåg.

För det första: Brandrisk
Andra: brännskador
Tredje:svimningsrisk
Fjärde: Muskelstelhet
Femte:Hälproblem
Sjätte: stämbands harkel

Jaa.. listan kan bli lång. Men det är väl säkerligen värt de, himla vad mycke glädje vi sprider. SÄger vi som.

Ikwel blir det iaf klassferre sen får vi se vars kvällen bär :)

PUSSSHEJSJS




15 - 1012

HELÅÅ

Idag har det jobbats på, himla lucia rep från 09.00 till 16.00. Men nog verkar allt sitta alltid. Eller, för alla andra. Låter feint de. Så i morgon bär det iväg i ottan för att samlas bland alla vitklädda män och kvinnor på skolan. Sedan en hel rad av föreställningar på dagen. Blir säkert bra om vi lyckas undvika brand eller svimningar.

Förövrigt så går internet sjukt segt idag.. vad har jag bett om? Ajaaa det kirrar sig :)

FRIDENS LILJOR



14 - 0912

KJHSFKJKDSHFJKDHJKDHJK

Har då verkligen inget roligt att komma med just nu, saaatte..



FRIDENS

13 - 0812

Swimfaster godwhispers!

Me and SandraW begav oss till det kända badhuset Eddahallen för en redig simtur. Ett och annat hann man med att se/göra/höra osvosv. För det första så sågs en es3D:are där, nämner inga namn eftersom personen tydligt inte ville bli sedd...
Annars så blev man omsimmad av de 3 vise männen X antal gånger och fick dränkas lite av deras eftersvall. Hanns även med lite spel av powneyball (4.0).
Blev en och en annan slurk av de kära klorvattnet, känner hur ren jag är innefrån och ut..INTE.. hoppas det inte är farligt att få i sig sånt där.


Simma lugnt

12 - 0812


Where do my bluebird fly?


11 - 0712

FEEST, nu du EHUT ska du vara stolt!

Annars en fråga.. Kollade idag på kokard.se om dom dära studentmössorna och min beställning, VARFÖR står det att jag går i Es3c? hjälp.. hur löser man de?

Aja I-landsproblem med mera. Måste bara tillägga att Iron & Wine är sjukt sköna. CHECK THEM OUT:



10 - 0712

Hej hallå dagboken!

Måndag idag alltså, började starkt med en intensiv 2½ timmars sv.C. Satt och lyssna på massa argumenterande tal alltid lika kul. Sen hade vi monster hål till halv 3 men som tur är så lyckades vi gulla lite med EHUT så att vi fick jobba hemma. SKÖÖÖNT, satteee då är man hemma ca 4 dygn före man skulle ha varit egentligen. Ska göra Ehut stolt och vara duktig på att jobba. Religösa byggnader here i come.

Kan ju smyreklama med att den 10:e så släpps biljetter till estetmusiks lucia konsert på bokia. Spring dit vettja :)

FRIDENS



09 - 0512

BTW

HEj. Tänkte beätta att gårdagskvällen spenderades på bio med mammio. Vi såg luftslottet som sprängdes, tycker ändå om den. Brukar inte gilla svenska sånadära filmer men dom där är bra.
Men en sak som spåra. Den där himla vita rambo vägrar ju dööö. Ska inte avslöja något men man vill ju bara ta ett gevär och trycka på avtryckaren.. Han ser ut som Sylvester Stalon också, gör inte saken bättre.. typ creapy.

Ajahur som haver barnen kär. Onödigt fakta det där. Och jag rimmar som aldrig förr här.... :)

FRID


Söker längtande.. efter..

Bror <3

08 - 0512

HELÅÅ

Tänkte skriva ett snabbt inlägg medans jag skopar i mig yoghurt. Blir att fara och simma strax med briddsen. Ska bli skönt, man känner sig himla nyttig plus att man inte får samma träningsverkskänsla efter. Vilket jag förmodligen skulle ha fått i 3 veckors tid om jag hade gett mig på en löparrunda. Blir himla mys. Hoppas det är lite folk. Så man kan simma hur man vill och se ut som en manet, utan att folk ska lägga märket till de.

Tonight blir det att umgås med ett stycke sthlm i slottet kanske eller i andra mindre bonader. Ha en trivsam kwellning:)

TJING PLING


07 - 0412


Julstämning

HEHEIII


FEEEST, eller nja kanske inte men helg för tusan. Känns lovely, har varit en himla skön vecka det här. Blev en snabbis på stan nyss och då öppnade sig himlen och gav mig idéer till julklappar. Har nu köpt en 4 del av en julklapp kan man ju nästan säga. Då var det bara resten kvar då. Men det kirrar sig.

Kommer nog vara miljoner kronor fattigare innan julen är slut. Men sen så är det väl mening att man ska få massa pengar i julklapp med,så då kanske man går plus? Fast.. chansen känns liten. Får väl intala mig att pengar ger en inte glädje utan andras glädje ger en själv glädje. Fint så fint.


HA EN MYS HELG PEEPS :)

06 - 0312

Sitter och pumpar lite Queen. Stötte på denna going, slayar gitarren i början alltså, inte att leka med.

Texten kan man ju tycka sammanfattar lite av vår världs filosofi.



Hear the cry of youth
I want it all.

FRID

05 - 0312

BLOGGSLOGGDOGG!

Det känns som om att min hårbotten är obefintlig, nej jag skojjas det känns som om den är befintlig och att den blöder. Mer säger jag inte om de.

Mysdag idag ändå, dock så börjar de dära med julklappar smyga sig på. För idag är det ju faktiskt bara 3 veckor kvar till julafton. Whats-up-with-that. Den här hösten har då verkligen gått fort.
Och på tal om tomtar, varför är old-school musik så himla nice. Så underskattat. Bort med UNTSSUNTTSS beaten i alla låtar och börja spela in på det gamla hederliga sättet. Måste ju säga att det blir ju mer feeling i det hela utan alla mixade ljud hit och dit. Fast ja.. dagens teknik är som den är. Bra att ha ibland kanske.



LOOVERS!

04 - 0212

DAY 2

Just de.. idag är det andra dagen efter sprutintaget från gårdagen.
Dödsfall: 0
Biverkningar: PAIN i armen, den är som död. låt oss kalla den cancerarmen..
Och igår så kändes det skumt när jag skulle sova som om jag hade ett band runt huvudet som tryckte på.. Men det är säkert normalt..?

Ja, så update var det ja. Inte så mycket som har hänt idag, rätt standar dag. Dagens höjdpunkt var nog termins. SKÄMT.. nerverna kommer ta kol på mig någon dag. men när det var över så var det skönt iaf.
Dagens riktiga höjdpunkt måste ju ha varit när Mr. Gemulärare kom smygande och viskade lite diskret "du.. gemu.. är inte så taggad". SÅ vi la den lektion på is lite. HELT OKEJ!

Trivsam morgondag vankas :)

HOJ



03 - 0112

Kära dagbok!

Idag så har jag varit på skolan.
Det var kul.

Nej jag skojjas det var INTE så himla nice, den dära himla sprutan skulle tas. Måste ju säga att jag inte har tagit någon spruta sedan stelkrampssprutan togs. Och när var det? ca 100 år sedan.
Men minnena sitter kvar.
Fast den här gången så gjorde det inge ont, lite läskig känsla när de sprutar in själva giftet för man känner ju nästan hur det sprids i kroppen, men ja, det var nog läskigare före och efter själva stick händelsen, men efteråt så fick man sitta i ett mysigt litet rum (läs: hall) och dricka äppeldricka och känna sig lite smyg sjuklig när snälla tanter brydde sig om en. Nu inbillar jag mig att jag har alla möjliga sjukdomar och bara tiden kan utvisa resultatet.

MEN tomorrow is a new day, för att citera ett känt band.

Fridens Liljor


02 - 0112

Följ min blogg med bloglovin

Något man måste göra?

Bloglovin är himla smartit ändå, så lite reklam såhär i början :)



I brist på bilder på den här datorn (kalles)
Bildnamn: Knölval

01 - 12

HEJ BLOGGEEEEn... skämtet,  nämen dags för rond 2 i bloggvärlden, blev som smyg less men nu är det dags att starta upp igen. Kan ju vara kul att läsa om 100 år eller så.
Så vad kan man läsa i den här då?.. troligen inte så himla intressant grejor men det är lika bra, skratta lite lagom sådär. Lite fina bilder kommer nog bjudas på eftersom jag tycker de pryder det hela så fint. Musik i massor kommer nog finnas med. Snygga planer alltså, får se vad det bjuds på. Det får räcka som inledning och om den inte funka så får jag väl locka läsare med godis eller nå :)

Hörs när vi hörs !

FRED


RSS 2.0