153 - 0731


Myshäng med frugan igår, lite motion iform av hjulrullning, födaintag i formav is sen kvällsfika till en konstig film som typ inte handlade om något tror jag. Ikväll bärs de av till Piteå för att höra lite good music. Ses i regnet.

152 - 2707

Kära dagbok!

Tid, är det enda som vi har här i livet. Det enda vi har men som samtidigt är begränsad.Min tid flyger sin kos utan förvarningen. Huxflux så är vi i slutet av juli. Jag har snart jobbat en månad och har bara några veckor kvar. Det känns bra, när tiden flyger iväg sådär. I vissa fall.
Allt jag har gjort är att jobba känns det som, fast det är inget dåligt. Förutom att jag inte hinner men annat. Men men.

Trästock är över, där har jag jobbat. Med nöje. Helt sjukt vad glad jag är över alla människor som är där. Stämningen var på topp.

I helgen är det pdol, det blir kul att få roa sig lite.

Nu håller jag på att bli ett skelett. MAT

151 - 2107

HUEHDHKEHHEO

Dagarna bara springer iväg och det är alltså dags för TRÄSTOCK!

Vi är på andra halvan av juli och jag är långledig, sköönt. Då flyttar jag till stan till min "helgsambo" kan vi väl kalla det. Blir mys, och det blir närmare till nordanå. Ni kommer finna mig på Nordanås område de närmaste dagarna, ibland i receptionen ibland ute på fältet.

Klockan 16.00 på FREDAG så tycker jag alla ska befinna sig i Hallen på Nordanå. Då spelar de kända bandet

In silver and mirrors

http://www.myspace.com/insilverandmirrors

 

Missa inte !

,,


150 - 1707

LÖRDAG och ledig, huur skönt? jo de ska jag berätta för er, alldeles underbart skönt är det.

Idag har jag gjort absolut ingenting, som har någon betydelse för någon eller något. Det är skönt, att bara vara och känna att de duger det med.
Att bara låta tiden gå utan att må dåligt över det.

Snart ska jag hugga in på lite pizzarester, alltid godare dagen efter, hitta en gammal tanttidning att bläddra igenom sen göra vad helst jag känner för.

FREDENS LILJOR

149 - 1607

HUR SNYGG?


We made a pact
- Hey Rosetta!

148 - 1007


Vad var det?
Är det dags att ge sig av?


Medie - och kommunikationsvetenskap
Umeå
3 år
Längtar :)

147 - 0507

Låt mig börja med att säga. Svar: Ja. Det var Spanien vs. PARaguay i lördags ja. Då va det sagt.

I morgon börjar jag jobba på riktigt hejja hejja.

Törsten efter morgondagen
Doften av en bättre tid
Smaken av idag känns maken
Ofta är det våran syn
Men varje dag går bara över
Ja, det går för hastigt
Jag ser det på löven
Varje dag går automatiskt och vi glömmer allt som varit


Jag vill aldrig någonsin att det ska bli imorgon

146 - 0407

Hej kära dagbok!

Det kanske är dags att skriva ett riktigt inlägg för engångskull. Tiden rullar på och vi befinner oss nu i början på juli. Juli som är mitt i sommaren, juli som allt händer. Juli där alla festivaler drar igång. Juli där linda faktiskt får ett jobb och kommer att jobba hela sommaren. Japp, ej arbetslös längre. För tillfället så jobbar jag i Bureå åt hemtjänsten. Tror nog de kommer att sluta bra. Men som sagt, jobb hela sommaren resulterar i inte allt för mycket liv. Vi ses den 13 Augusti så att säga. Nä så illa är det inte men nästan, men pengar. De är nice.

Aja för att fortsätta detta inlägg så måste jag ju kommentera vädret. Det är mulet med ack så varmt. Var 27 grader när jag kom ner i morse. Rätt härligt och är ganska glad över att det inte är någon sol ute. Gårdagen skulle bli en beachdag. Men min kära vän och jag blev lurade. Det var molnigt och blåsigt så vi tänkte att inte kan man ligga på stranden en sån dag. Ack så fel vi hade. Men vi for till staden och shoppae loss på rea. Höll även på att strycka med av värmen när solens strålar kom fram. Men de va mys ändå.
Kvällen spenderades med scarface (som inte är scarface längre och har otroligt läkkött. Hon är åter tillbaka till sitt gamla jag)och fru, vi picknicka på en fotbollsplan och sedan för att fortätta i samma rikting så såg vi på fotbolls VM, kvartsfinal spanien - uruguay. Vilken match måste jag säga. Ni som inte såg missade något!

Jahaa.. ja vad mer. Jo om ungefär 3 och en halv timma bär det av mot Bureå för min tredje inskolningsdag-eller kväll. Men ja, de blir bra det.

Tack och hej leverpastej!


RSS 2.0