181 - 2710

HEJSAN HOPPSAN LILLEBROR

För en gångs skull så har vi det rätt lugnt i skolan. Slutade tidigt igår och idag har vi varit lediga och i morgon har vi bara ett kort seminarium och sen ledig på fredag igen. Känna ju rätt okej må jag då säga. Eftersom vi var lediga idag så blev det lite party party igår med klassen. Mycke trevligt och jag mådde bra idag, kändes underbart.

Lite shopping blev det idag med, strax bär det av till ica maxi för lite stor handling.

FRED UT

alltså alla dessa webcam bilder, i brist på annat ja.

180 - 1710

Sista dagen i skell.. räknade ut att de var ungefär en månads sen jag var hemma sist.. Det är skönt att få äta någonannans mat än min egen sen bara få vara. Har fått umgåtts med min käre fru också jajajaja.
Aja snart bär det av mot verkligheten. BYEBYE





179 - 1410

VI SER DET SNÖAR

Vaknar upp till att det smattrar mot rutan, förväntar mig det värsta,regn, kollar ut. SNÖ. Måste ju säga att det känns som att bli barn igen när man får se snön för första gången på några månader. Men den känslan försvinner fort i och med att man faktsikt måste ut i detta väder. MEN MEN, ett senare problem.
Kan ju även berätta att jag har varit duktig och börja träna, hela veckan har jag varit aktiv men självklart så vaknar man upp med huvudverk och förstoppad hals i morse.. där rök den lilla kondisen man har lyckats få upp.

Kan även berätta att jag var otroligt duktig igår. Skrev klart en hemtenta, var och spelade volleyboll och satt sedan och skrev en artikel sent in på kvällen. SEN så fick vi tillbaka våran första salstenta (som var sjuukt stor, går inte ens att jämföra med Kuttehitte proven) och vår andra hemtenta. OCH JAG KLARATTTT! Lättnaden var stor så nu kan jag andas på riktigt.

I helgen blir det mys hemma, de ska bli skönt! :)

178 - 1110

TA DIN TID OCH LYSSNA!
Chalk Stars

Animal Kingdom | Myspace Music Videos

177 - 0810

PAH.. Inte går.

Känner att jag inte har så himla mycket att berätta så då blir de som dåligt av de här med bloggandet.
Den här veckan har varit hyffsat lugn, "ledig" ons,tors. Det har varit väldans skönt. Igår så tog jag ett stoooort steg mot mitt nya liv. Köpte gym kort.. japp eller till och med guldkort. På iksu. Som kostar en hel del pengar.. nu måste jag ju masa mig det för att få igen de där. Kommer känna mig som en vilsen räv i vatten.. men de blir nice, får ju förhoppningsvis lite muskler av de hela saatteee.. hehhe

Nääämen om man skulle ta och gå till ica. Måste säga att handla är tusan roligt. skulle lätt kunna bli personlig handlare åt folk!

PEACE

RSS 2.0