176 - 2409

HUA.. Vaknar efter en efterlängtad sovmorgon.. kollar ut.. regn..


Nu: matlåda

HOJS

175 - 2309


174 - 2109

HEIUEIHE

Känner mig som en karl, har köpt massa tekniska prylar. Men de är kul!

Senaste köpet blev ett par högtalare till datorn, en mastig bas har den också så nu kan man ju dunka på riktigt, känns rå bra!
Annars så har vi typ 100 grupparbeten just nu, de gillas inte.. men men ser nog snart ljuset. MEN på tal om ljus, imorse när jag skulle till skolan, så började de regna men när jag skulle hem så SPÖregna de verkligen. Jag hade panik stoppa ned mitt paraply och bra var nog de, så jag höll paraplyet i ena handen och släpa cykeln med den andra.. de va inte det smidigaste jag har gjort med tanke på att 50% av vägen hem är uppförs.. dock minst lika jobbigt att försöka styra den i nedförsbacke.. Aja de va ett äventyr.

Ikväll blir de att försöka läsa ca 1000 sidor kurslitterarur.

PUSSHEJS

173 - 1809

HEHEHEH.. Känner mig som hemma när pappa börjar banka med hammaren och borrar i golvet på övervåningen klockan 9 på morgonen. Ja, jag får sova på en madrass i vardagsrummet.. så går det när man flyttar. Men nej jag är inte bitter, känns hemma ändå. Kalle har övertagit mitt rum och även fast de är rätt så lika så känns de så olikt sig.

SEN så spenderade jag halva gårdagen med att pillra på min nya Ipod touch. Världens bästa lilla uppfinning och kalle är kung som laddar hem massa bra musik som jag kan he in på den. GILLAS!
SEN andra halvan av dagen, eller kvällen,  spenderades med min käre fru <3 Kärt återseende och de känns sorgligt att fara härifrån men men mitt boende är öppet i umestaaad :D

SEN så kan jag meddela att idag är en stor dag. Jag har varit Osingel i ett år nu. Låter lite fjuttigt men ändå länge, det ska firas med min partner på någerst vis, tiden går fort alltså :)

HEJE HOHEOHEOEJJ


172 - 1609

Dags för lite bilder.

ROOMMIE


SEn plus en toa som bara välkommna gäster får se.

Sen så har vi dåe på request av en vän, la tattoos

171 - 1409

BACK!

Okej, jag är officiellt sämst på att blogga. Men nu ska jag ta tag i det. Jag har bott i umeå i 14 dagar nu. Det känns som en evighet. Det är mysigt i mitt rum och mina huskamrater är kung. Igår hade vi hus-möte. Vi gjorde revolution och slängde ut den stora äckliga soffan som stog i köket. VI kommer säkert få skit för de, men det var värt de! Det rensades i skåp och det fyndades det ena och de andra, typ kastruller som förmodligen har legat sen 80 talet. De va intressant. Även lite grejor som var oidentifierbara...

Idag så börja vi klockan 1. De är otroligt skönt med sovmorgon, och i morgon är de nå slags sportar dag som är frivillig och då blir det shoppardag för mig iställe.

I helgen bär det av hem till skell, de renoverar tydligen rummen i huset där hemma så det blir hemtrevligt och bra :) LÄNGTA LÄNGTA!

PEACE från UMEYO


170 - 0809



Det är mycket som händer hela tiden, ska ta tag och skriva om saker någongång. Ska försöka ta bilder på mitt fina rum men jag tror jag har glömt kamera sladden hemma..

169 - 0309

VÄNNER; BEKANTA; RANDOMS

Jag är tillbaka. Har inte haft något internet på mitt rum så jag har fått lite spunk men nu är det kirrat. No more ångest över det.
Ja, har då sovit 2 nätter i mitt nya tillhål. Det är ganska litet men med de förutsättningar som den har så är det helt okej.
Första veckan av skolan är också över. Inga lektioner idag, har mest varit grupparbete och sånt men de har varit bra så man lär känna nå folk. Igår drog jag på nollningsgrejs, var förfest hos en som går andra året sen bar det iväg till kareoke klubb. Det var lite kul, var mest som en hockeykör.
Det är kung att bo typ 20 m från ålidhemcentrum. För där finns både ica, coop, krogen krogen och nå pizza place. Och massa studenter!

Har träffa nå folk som bor i samma hus som jag med, de verkar schyssta allihop hittils. Får väl se om de blir nå korridorsfest heheee

Jaaameen... vad mer ska jag berätta... ikväll blir det antingen fotboll på allstar sen utgång eller picknick sen utgång. Får se får see.

HOOJS

KOM Å HÄLSAA PÅÅÅ :)

RSS 2.0