168 - 2908

iiiiiiiiiiiii!

Jag har syndat, men lever nu på shoppingruset!
Det var värt de! Japp ett till par skor.. Men jag har nu lovat att rensa bort lite som jag inte använder. Kanske till och med sälja om någon är intresserad?
Får väl lägga ut nå bilder eller så om jag har några fina som ska bort.

OCH i morgon så börjar skolan, känns himla bra men läskigt och kul på samma gång!
Undra vad de kommer va för folk, men jag hittar iaf till salen vi ska vara i så det känns bra. OCH om 3 nätter så sover jag INTE i mitt rum.. utan mitt andra rum i umestad. Det känns spännande men kul också. Vill göra det fiint och hemtrevligt sen ska jag bjuda alla på Te eller Vatten-oboy. För jag har en egen vattenkokare heheee. Så välkomna och hälsa på mig snart :)

Idag blir det smalmat - PIZZA :D

HIOJS

167 - 2608

Sitter och stirrar på flyttkartongerna som nu ockuperar mitt rum. Ångest, förväntan, pirr, sorg och en hel den andra känslor på samma gång. Men jag antar att de ska kännas lite vemodigt att flytta från sin trygga närvaro i hemmet. Dags att leva i kaos ett tag.

Ikväll blir det mys med bio!

HOJS

166 - 2408

NU bär det av på äventyr och min trogne kumpan är med mig !

P.S
Kommer aldrig bli likadan som förr.
D.S

165 - 2008


FIN

164 - 1908

JHIEUHIEUHIFUEWPO

Oj oj vad tiden springer iväg, om mindre än 2 veckor så bor jag inte hemma längre, i mitt rum , som jag sitter i nu. Kanske inte ens får ha min egen säng.. Så mycket förändringar.

Och förändringar sker tusan hela tiden nu, Idag har jag fått nya ögon. Nej fel av mig, fått hjälp med dom. Japp de visade sig att jag både är närsynt och har brytningsfel. Hej glasögon hej, så svårt att välja. Sen så är min metersutväxt gone nu. Det känns bra men snart ska håret väck! PÅ måndag smäller det och då ska mitt långa hår kapas litteee iaf. Sen på tisdag smäller de också då ska jag märkas för livet. Kunde inte ha varit mer taggad!!!

Sen så fick jag hem skor och skorta som jag har beställt från HM, rooligt att beställa från internet. De blir ju som julafton att vänta på paketet.

SEEEN så... jo nästa vecka så ska jag och min kära mor fara till umeyo och kolla läget. Typ se vars jag ska bo och kanske knacka på snubben som bor där nu och fråga om man får kolla in. Blir spännande de.

Jaa men de va nog allt jag hade att berätta. Snart bär de av till skogen för häng. HEJS

163 - 1608

EHHUUU

Som en riktig sko-fantast som jag 'är så är det ju som julafton att gå in i en skoaffär och se alla de nyinkomna höstskorna. Jag vet inte hur många som jag har sett som jag utan problem skulle kunna ta med hem. Måste nog gräva fram alla skor som jag har och kolla om det finns någon modell som jag inte har. Blir nog inför flytten det.

Ikväll kommer morsfars hem. De har varit borta en vecka. De har varit skönt, men de blir nog skönt att de kommer tillbaka med så man får i sig lite riktig mat. Dags för lite städning nu dåee..

Ikväll ryktas det om picknick. Det blir mys!

HEJS

162 -1508

HELÅ!

I fredags hände det! det var fredag den 13 och jag blev officiellt fri för i sommar! Och det firades med en mysig förfest hos HannaFahlsbrorslägga. Sen bar det av till Åhlenstaket och jag är mäkta imponerad. Kändes som om man hade slungats till en takvåning i ett främmande land någonstans i världen. Det var underbart.
Sen bar det av på äventyr först calles sen olles sen calles igen sen typ frasses. Hann med att träffa kända som okända folk. Mys var det.

I går så mådde jag INTE som jag förtjänade. Jag mådde skit och jag hade ju inte druktigt så mycket.. det gillas inte. Aja det blev iaf god sallad hos forslunds en båttur till Anna-Lena Lund (RANDOM) sen prommis med Blues på kvällN. Somnade som ett litet barn och vaknade av värmebölja i rummet kring halv 9 snåret.. Den här dagen har känns otroligt lång. Men de kan nog vara bra, då hinner man med massor!

PUSS OCH FRED

161-1208


160 - 1008


159 - 0908

Ikväll ska jag måla. Det var längesen, alldeles för längesen. När jag tänker på det så har jag saknat det, lustigt det där. Att man kan saknat något utan att veta om de, och så en dag.. så slår det dig, att de faktiskt saknas något. Och då finner man ro.

FRED

158 - 0808

NU!
hej
Jag ska skriva ett riktigt inlägg idag. Med en massa ord. Jag brukar ju som vara master på de annars också.. inte.

Aja sommaren är iaf snart över och vad har jag gjort egentligen. Jobbat, jobbat och åter jobbat känns de som. Men det finns ljusglimtar. Trästock, pdol. Och en massa mys dagar. Synd att man inte har hunnit umgåst med folk mer, snart flyttar ju alla, inklusive mig själv där. Känns sorgligt på ett sätt men ändå bra, ett nytt kapitel börjar men de betyder inte att man inte kan bläddra tillbaka och minnas och träffa alla igen.

Iaf så i helgen var det mysmiddag hos V som flyttar till Linköping, vilket äventyr och jag kommer att sakna na! Men nu har man ju en anledning att besöka linköping iaf heh. Sen på lördag så jobbade jag delad tur, sen efter jobbet for jag till lisa och linus för att gratta Linus som har fyllt 30, de bjöd på  lite kvällsfika och mys.  Jag fick mig en bebis i knät som somnade sött. Det var mys, då fick jag lite moderskänslor. Vore trevligt med en liten en sålänge den är snäll och man slipper föda ut den.

Idag har jag jobbat, det var världens segaste dag. Ville dö hela tiden. Men nu är de bara 4 dagar kvar, så jag härdar!

Sen blir de äventyr på fredag, längtar:)

FRIDENS LILJOR

känns som tusen år sedan

157 - 0608

Iväg till slottet för mat,mys och säkert en massa annat på M :)
,

156 - 0608



Dreams burn
But in ashes are gold

155 - 0308

Efter en smärre olycka så måste jag säga . Rip S.E w300i.. jag kommer sakna dig.

Men då säger jag välkommen S.E T700.. vet inte riktigt vad jag tycker om dig än, det blir svårt att slå den förra men. Vi ska nog få några bra år vi med.


154 - 0208

Och vi har paserat augusti sträcket mina vänner!

Här kommer lite bilder från piteYO!
,,
FIN KVÄLL

RSS 2.0