113 - 3103

Imorgon bär det av, mot den årliga fjällen trippen. Detta år, som alla andra år, insätter sig den stora pack-paniken. En incident som inträffar vanligtvis kvällen innan och utspelar sig på så vis att den utsatte springer,hoppar, rullar och kryper runt i huset på jakt efter grejor som ska ner i väskan, men oftast utan tur. Oftast springer den drabbade bara runt och letar efter ingenting. Detta leder då till att väskan förblir tom och grejor har flyttats på så att de är näst intill omöjliga att hitta när denne vill finna dem.
Men ack, dessam problem skrattar man bara åt.

Ikväll lyckades dock det viktigaste fixas, vilket är Ipoden, in med ny och fräsh musik. Då kan inget gå fel. SES OM EN VECKA KÄRA VÄNNER!



112 - 2903

UMEÅÅÅYOOO

Dags att dra en liten sammanfattning av helgen, den va KUNG. Kom till Umeå på lördagen, blev lunch på Donken sen lite shopping. Mys på hotellet med lite middag och fix. Sedan partymood ON, vi begav oss till destination nollektivet. Blev klassad som turister nr1 när vi skulle på bussen eftersom de inte går att betala med nå lösa pengar där.. Aja de skrattar vi åt. Sedan lite mys för-för fest där. Sen begav vi oss till stora hotellet där de va förfest alá briddhäng. Lovely lovely. SEN VAR DE SALEM!!! vi begav oss mot målet. Var luriga och smugglade lite,klunkade lite och skratta lite.
Tiden gick fort fort där inne och vips var de slut, men drag var de på alla artister vi såg. Taggade som aldrig förr.  När kvällen var slut däckade nog alla och vaknade upp dagen efter och mådde förvånansvärt bra.Och med en  STOR hotellfrukost i magen och fina minnen så lämnade vi umeå stad.

Fix och trix på de flachiga hotellet

Vi hamnade på random ställe

Briddfeest

SALEM!!!!



KRUNIS

Vi slutar när vi är på TOPP!

Jag vill tacka alla medverkande för en kunglig helg ! PUSS

111 - 2603

GAAAH

Såg nyss Timo Räisänen på Så Ska Det Låta, HUR kung var han inte !? ÅH vilken hjälte, och pricken över iet var ju att han hade en I Are Droid tröja på sig. KUNGEN SJÄLV

110 - 2603

I MORGON GÄLLER DET

Åh, denna dag är efterlängtad ska du veta, idag är dagen före dopparedagen, nästan. Om man kan kalla Umeå Open för dopparedagen, men typ ändå bättre än julafton. Kommer bli GRYMT!
SW, LÖ och LÅ beger sig iväg i morgon med destination UmeåYO. Efter det så skrattar vi bara och den som lever får se. SES I DIMMAN HÖRRNI

109 - 2303

IDAG har jag varit en rockstjärna.. iallafall låtit som en.HE E NICE.
Ikväll blir det ut på mission, kommer bli kung. En mindre grej att tänka på. Underligt de där hur mycket hjärnan kan komma ihåg samtidigt. Aja, mot oändligheten och tillbaka :)


108 - 2203

HEHEHEHEESSSSS.. rösten spårar ur, låter som en liten drake faktiskt, intressant de där.


FIN

107 - 2103



HIHI FIINA

106 - 2103

SOOL

Vad kan göra en på bättre hummör om inte solen! Wonderfull. Har varit en sjuklig och lugn helg. Kan behövas ibland, laddar upp inför nästa helg iställe. Kommer bli awsome. Har suttit ute i 2 timmar i de lilla bo jag skottade upp för någon vecka sen. Och jo nog tar solen på, om man blundar så känns det nästan som om det är vår på riktigt, fåglarna kvittrar och de droppar från taket. Undrar om all snö kommer ha försvunnit innan studenten.. jag tvivlar typ. Men men, man skrattar bara :)

HEHEHEHHEEEJDÅÅÅ

105 - 2003

SICKNEESSS...

Jag inbillade mig att jag hade fått hjärninflamation pga av mitt öra, låg och hade lite ångest och hjärtklappning. Gillas inte. Sen så gör de ont på huden.. PÅ huden, what thousand..Aja, de man inte dör av blir man väl starkare av? Den som lever får se så att säga.

104 - 1803

PAH..

Vi har ingen mat i huset, ingen alls.. Vad gör man då? JO, man dör. Ska dricka mig mätt på cider och äta russin. damdidamdam

Fastän det är förfärligt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den, som är nästan ännu bättre.

103 - 1703

BRRRUU

Den enda kraft man har går nu åt nutte-kotte. Har suttit i EVIGHETER och skrivit stödord till stödord osvosv. När de här prover är över så kommer jag gråta av lycka. Måste även tillägga att marre "powerpoint" eriksson visar ingen nåd. Spårar helt.
Dagen har bestått av huvudvärk, gillas inte. Hela familly har varit sjuka. Hoppas för guds skull inte att det är min tur. Annars så blöder mitt öra, inte nice nej. JAPP.. åter till romantiken. SEN GRAYS. FEST.

Ses eller så inte.. den som lever få se.
FRIDENS

SÖT

102 - 1602

HOJHEJHAJ

Såg just att This Will Destroy You har släppt en lite preview av deras nya demo. Kommer bli awesome!


101 - 1503

HEHEH
Dagens uppgift var idag att plugga.. blev det så? nej. Det blev mission - spraya-kalles-rosa-skidor-till-coolare-färg-

Här har vi lite före och efterbilder.
FÖRE

Rosa, som man skulle kunna kalla "tjejskidor"

EFTER

Lite mer cleana,rätt schyssta för att vara basic. Med lite "blodstänk", GILLAs

HOJ

100 - 1503

GAAAH

Whywhywhy?
Allt ska komma på en gång verkar det som.. Måste lärarna skjuta på allt så att vi elever få ta smällen? Gillas inte.. Blir som less. Men snart är det väl över, känns som om det kommer blir frihet när projektarbetet är över. Känner mig sjukt oengagerad. Men det blir väl vad man gör det till..

Dags att ta tag i livet.

HEJ

99 - 1403

EHUEHUEHUE

Solen skiner idag och det är slutet på ett bra lov. Det har gått sjukt fort, men nu är det inte länge kvar till påsk saaatte, nog ska de gå ändå. Försöker ragga med mig någon till klutmarksbacken men alla verkar vara i obra tillstånd för detta. Kanske måste fliffa och dra själv.. We´ll seeeeee. HOJ

98 - 1203

HEHEUHEUEH

FIN VÄDER!!!
Idag har jag varit frilufsmänniska, var ute och skotta ett "bo" ute på gården som man kunde gosa ner sig i med lite kaffe och choklad, nice. Sen så har jag suttit och surat över att vi har så dåligt med backar på våran gård. Var taggad på att bygga ett hopp men det faila, försökte ta mig ned för en liten kulle men det var för mjuksnö så man sjönk bara ned. Håller inte !!
Blir nog en dag i backen i helgen, LÄNGTA!

HOJ



97 - 1103

Värst vad tiden går fort.. Idag har jag och frugan varit ute en sväng. Eller rättare sagt på en SECONDHAND TURNÈ. Hur kung är inte de på en skala?
Jo där blev de fynd alltid. 2 Skor följde med min andre part hem. Lyx lyx, mee want. Men pga pengabrist fick jag tygla mina händer. SEN jag har kommit på att de händer MINST en sak varje månad framöver. Nu i mars är det umeå open som gäller. Sen i april är de både påsklov och sen i slutet av april MOTO BOY. LÄNGTA..
Sen i maj så ska päronen till frankrike så då blir det ju fest hela veckan hos oss. Sen är de juni och då tar man studenten. Jösses vad tiden går fort.. MEn men ack man får ta vara på de man har. När man minst anar det så är det borta.

TJING PLING

96 - 1003


FIIN

95 - 0903

HELÅÅ

Tillbaka i staden med mindre pengar och mer kläder. SEGER. Har även varit mätt konstant i 2 dagar.. Jag saknar att vara hungrig. Jag har även varit på typ världens största godisaffär. Godisarenan hette den, den låter ju stor på namnet. Det var den också.

HERRAA

94 - 0803

OFF till nya destinationer.Ses eller så inte :) . HOJ

93 - 0703

JAH

Moto boy biljetter kirrade till den 24 april. Ännu en grej att se fram emot. Det behövs i dessan tider.

Moto Boy har ju släppt en ny skiva. Satt och lyssnade lite och måste säga att den är lite mer "fartigare" än de gamla låtarna. Vet inte riktigt vad jag tycker om de. Saknar lite stråkarna och den sköra falsetten.. Hoppas han kör lite blandat med nya och gamla på spelningen. BLIR KUNG ÄNDÅ!!!

PEACE

HUR BRA!?

92 - 0703

HÄR KOMMER LITE GLASSIGA PIX FRÅN IGÅR!


plus SandraWWW

HOJ

91 - 0603

SÅ HELT SJUKT UNDERBAR DEN HÄR DAGEN HAR VARIT!!!

Har spenderats i byggdsiljum med goa peeeps.
bilder kommer så småningom. KVÄLL BLIR DET ÄVENTYR!!

PEACE

90 - 0303

WEEHEE

What a night!
Gårkwelns spelningar gick sjukt bra och det var otroligt roligt. Tror att jag var speedad 3 timmar i streck, gott sov man sen iaf. Kändes som om alla var lite små slitna idag, tappra krigare men man skrattar bara. Nu är det iaf nedräkning inför sportlovet. Bara 2 dagar kvar. LÄNGTA!

HOJ

Disco disco gårdagen till ära !

89 - 0203

LETS START!

JAh, dags att ge sig in i rond 1 av kvällens konserter. Nu är det ON. SES !

88 - 0103

MARS MARS MARS

Första mars idag och jag tror att de är ungefär en månad kvar tills påsklovet. LÄNGTA! Upp till fjälls bär det av då. MEN det är ju faktiskt bara en vecka kvar tills sportlovet. Vi är inne på dödsvecka Nr2 nu. Överlevde den första utan för stora komplikationer. Men den här veckan skrattar man bara lite åt. I morgon är de ju konsert. Ska bli himla intressant de där. Måste hitta kläder, you know that problem..

JAH.. HEJ DÅ

RSS 2.0