59 - 3101

SOOENDAY

Blev en redig simtur idag, ändå skönt. Men alltså, vad tänkte dom på när de byggde om omklädningsrummena på edda. De minskade ju duschutrymmet med 50%... Man får ju stå och köa.. Men annars så.
Blev sjukt godis sugen.. Men nu när jag ändå är igång och är nyttig så gick jag och grävde efter lite frukt.. (okej först godis, men det blev nederlag pga godisbrist i huset) Så nu tusan, FRUKT ÄR GOTT...

Jah, okeeej. Vad mer kan jag lätta mitt hjärta med.. Åt nyss en sjukt god mandarin. Nästan intill perfekt. Nu väntar bara kiwin och lite russin. mmm uuu mmm sss..


Btw så tänkte jag typ sälja min sånadära JACKA (bild ovan), typ aldrig använd, så om någon själ är intresserad så hör av er.

LATERO

58 - 3101

Är vi verkligen inne på sista Januari idag?.. sjukt vad tiden går.
Igårkväll blev det en ensamkväll vilket bestod av robinson, hejja skellefte som vann! Ändå sjukt.
Sen så såg jag en film på voddler (ÄLSKA) och jag tror inte jag har gråtit så mycket på sjuuukt länge. Helt seriöst tårarna rann typ i en timme och jag hade ont i halsen för jag hade världens klump. Jösses vad en film kan göra med en alltså. Helt förstörd.

Idag blir det nyttigheter och en simtur på edda troligen. Simma bort lite överflödigt fett, blir nice !

I morgon är det nya tag. PEACE

57 - 3001

HUUUUAAAA

Kylan spårar nå naaaanting. GILLAS INTE. Det som därimot gillas var gårkvällen, trivsamt sällskap i ett trivsamt fint hus och trivsamma samtal. Blev ändå relativ lugn kväll, kändes skönt och man mådde bra på morgonen. Kunde ha sovit längre med vaknade av obekvämheter, upp i kylan fy tusan.

Kvällen bjuds på tacopaj och senare mina efterlängtade STJÄRNCHIPS, nå så djuriskt vad jag har längtat. MUMMMS. Lite film mys med mannen. Blir nog niceprice.

<3

LATEROOO

56 - 2901

WHHHIIA

Äntligen fredag, jösses känns som om dagen har gått sjukt segt även fast vi hade sovmorgon. Förtusan vad det ska slappas i helgen, men tonight så är det party party. Blir nog kewl.
Kom hem och mamma berätta att hennes buss hade krockat på e4an. Hade varit en seriöst krock och jag är glad att hon hade bälte på sig. Annars hade det nog inte varit lika kul, folk hade kommit ut blödande och jag vet inte vad.. Ingen dog iaf. Usch ändå hemskt, ta lärdom av detta barn. Använd bälte även i bussar.

På tal om umeå, så är umeå open kirrat. Längtar, kommer bli sjukt kul!!

HAVE A NICE WEEKEND


55 - 2701

HEEEEHÅÅÅÅ

Vem har lyckats kirra voddler?.. JO jag, hur värt är det inte. Spotify fast med film. AWESOME. Dock lite segt men det får man ta.

SNART HELG EHEHEH PUSS


54 - 2601

JKSHDFKJSHFKLJHEKJHJKEH

Visste ni att naglarna växer ut olika fort beroende på hur långa fingrar man han? Alltså växer långfingernaglarna fortast och tånaglarna växer hälften så fort som fingrarna.



53 - 2501

V.4

Bara 6 veckor kvar till sportlov. LÄngta.
Dagen slutades tidig på skolan sen blev det av att vara nyttig, for iväg till edda men förhoppning om att det skulle vara lite folk, vilket det var. Trodde jag skulle vara ensam i basängen när jag gick igenom det ekande omklädningsrummet. Men ack 4 stycken andra starka kämpar hade tagit sig dit. Så vi delade på storbassängeN.

Dagens nyttighet alltså, annars så sitter jag och lyssnar på UmeåOpens spotify lista -
http://open.spotify.com/user/cstaaff/playlist/0wofuVWuSf0KWBAm3lQuCj

Är nådigt taggad, måste bli av !

FRIDENS LILJOR


52 - 2401

HUEÖHEHUHEJHE

Godersöndag mitt herrskap och damskap.
Helgen går för fort, helt sjukt fort.



MIIIS

51 - 2301

AAAAAAAAAAAAAH

HIMLA CUBASE K%¤##K, blir galen.......... ALdrig ska något funka som det ska. Det har ju funkat i alla tider men inte längre, får spunk om jag måste installera om all Set up. GE MIG ETT PROFFS, någon?

50 - 2301

AHHADHJDLIOKBF

Åh du underbara helg, myskväll med nyttigheter igår. Börjar känna abstinens efter något onyttigt.. Nä men fruktsallad är ju himla gott ocg nyttigt.
Idag blev det fika på waynes med LÖ och FF. Long time no see, de va trivsamt. Sen så blev det en stanrunda och då hitta vi slarry. Det blev lite små inköp för alla tror jag. Kul med shopping för själen inte för börsen...

Ikväll blir det iaf mys med V och L, LÄNGTA. FRIDENS

49 - 2201

AAAAAAAAAAAH FREEEEEEEEEEDAG

Åh du underbara fredag, huur skönt känns det inte efter en dödsdag att äntligen få andas ut lite. Jotack det känns alldeles ypperligt.
Helgen ska spenderas med att inte göra någonting ansträngande och äta massa gott. Till veckan så ska jag tusan ta tag i att simma. Slutar ju faktiskt tidigt båda måndag och tisdag. Saaatte, ta dig i kragen kvinna!!


Det luktar konstigt i huset och det är mat om 3 min.. Bådar inte gott..

HA EN TRIVSAM HEELGGGGG

Typ redo för att bli mamma igen

48 - 2101

ALLTSSÅÅÅ

Himla internet shopping är livsfarligt, har suttit och kolla runt på diverse saker åååh jag vill ha allt. Ge mig ett par Ray Ban glasögon för 1000 kr.. Ge mig en klänning,örhängen, halsband osvosvosovos.. Snart går det inte att behärska sig själv.


Dagens outfit.. INTEE, men fin shopping var det i sthlm iaf.

47 - 2101

WHAT A DAY!

Jisses.. tröttsamt att bara sjunga och spela hela dagen, det ger resultat till en knostrig linda vid matbordet.. AJa. Kan ju meddela att det har varit lite dramatik på skolan, what thousand. S.ws mobil stulen, inte okej någonstans. LÅT DENBAVAA.. köp egna grejor som resten av världen!

Aaahja.. annars så är det lite hysteri över balen känner jag. Jösses, klänning, smink, skor osvosv.. Vars ska detta sluta. Jag ber till alla balgudar att jag kan låna en av moster. Det skulle bli sjukt mycke billigre och jag skulle må lite bättre.

Annars så, FREDAG I MORGON. HALLELULJA. Jag ska hämta ut min klocka också som är klar. Äntligen, den lite ovanliga certinan har fått skruvar.

Till sist. R.I.P gibbe, må himlen ha ett hjul som väntar på dig där uppe.

46 - 2001

YEEEEEEEEEEAA

Nu mina kära vänner ska jag ta och styra upp det här med skriva blogg. Det kanske inte blir kul, det kanske inte blir bra men det är NÅGOT. SÅdetså.. SOm min vän TG skrev i hennes blogg så finns det verkligen lite att skriva om. Men det gör väl inget folk skriver ju om ingenting hela tiden. Och får tillochmed betalt för de i vissa fall.. Sjuka jobb man kan ha nu för tiden. Och på tal om jobb, kanske dags att ta sig i kragen och försöka kirra ett? Borde kanske först skriva ett CV. Det får bli Pr1

Kan jag även säga att på tal om sommar så köpte jag ett par sandaler (vem säger så!??) idag på stan. Ute i god tid och säkerligen ett år försent men äsch, dom va fina saaattee. Och på tal om att köpa saker så ska jag ta tag i att spara pengar, typ lägga undan 500 i månaden och försöka överleva på resten. FÅr se hur det löser sig.

Annars så på tal om överleva så är det onsdag idag, vaknade på en bra sida och har varit på strålande humör idag. Ska nog belöna mig själv genom att baka kakor.

Och på tal om kakor så har jag inte ätit godis.. (godispåse..) sen typ jätte länge tillbaka. WAY TO GO.

Okeeeej, nu har jag skrivit om INGENTING och ska fortsätta göra INGENTING. CURA POSTERIOR



45 - 1801

JEKHKJH(OSJKHJKDHSAOP

Då var det måndag igen då. Jag ber för att den här veckan ska gå lika fort som den förra.. Aja nya tag.
Kan ju meddela att jag har träningsverk efter lite åkning i backen i lördags.. Inte okej att de sitter i fortfarande. Nämen hursomhelst var det sjukt kul att åka, blir som taggad på fjällen, är små fattiga backar här. Man måste ju åka en timme bort för att komma till en bra backe meeeen det funka. Mycket folk var det också.

Kvällen består av, glosor(LÄNGESEN man hade sånt..), lite fix och trix inför diverse saker i veckan.. Sen lite P-H.

BYYYYES

44 - 1401

GAAAH

Pga söndrig dator så är det nu slagsmål om kalles. Det håller inte!

ska även klippa min kära bror idag, he needs it. på lördsag blir det bygdsiljum på snowboard session. YEEEAH

puss

43 - 1301

HEJEJEJEHHHEJEJHE

Lill-lördag idag, firas med att bli bjuden på middag hos "svärföräldrarna". Annars så mååste jag ju säga att denna vecka har gått fort. Förväntade mig en dödsvecka såhär första veckan efter lov men det har gått bra ändå. Men det värsta väntar kanske.. NÄe lets hope NOT. Snart ser man ljuset i tunneln.

PEACE


FIINA

42 - 1201

ZUUUUUP

Känns ju helt okej att sluta 12 måndag och tisdag. Nog ska man överleva det här alltid.Har sjuukr lite att komma med just nu, NEJ JUST JA nu kom jag på. När jag satt i bussen och lyssna på min ipod så pluppa den här låten fram:

Circel takes the square - Interview at the ruins

Ni som inte gillar skrik, plinka fram till 2.10. FIIIINT.

ja.. det var väl de jag har att bjuda på. PUSS

41 - 1101

HSHFSHFUSHISFJNK

Tillbaka till verkligheten.



FRIDENS LILJOR

40 - 1001

YEEEEEEEEEEEEEAH

Premiär åket av snowboard idag. Drog med min käre bror i "ottan" (läs 12) och for iväg till klutmark för att ställa sig på stappliga ben i backen. Mycket folk var det. Kan ju säga att medel¨åldern var 12 ocgh 40+.. Kändes helt rätt. Det var kul iaf, skönt att känna att takterna sitter i lite, dock så kunde man inte göra något för då fanns risken att man körde på ett barn. SAaaatte det fick bli lite easy glide..

MÅSTE berätta om igår, var på inflyttningfest hos mannens bästa vän viktor. Himla mysigt var det där. Folk man aldrig någonsin har sett var där och folk droppa in lite hit och dit och tror ni inte att en Robert Pattinsson kopia kommer. HEEEELT sinnes så lik han var(tjejer you know what im talkning about). Ja hehe, annars stötte jag på några andra bekanta i stadens mittpunkt. Aja.. det var helgens intressanta.

KIDS, STAY IN SCHOOL

Tänk er kopian, lite längre, smalare och skäggigare. Då har ni han!

39 - 0901

MAAAAAAAAAAAAAt

HEj hallå dagboken
Igår var det party party, heltklart en lyckad kväll. En annan lyckad grej är att kylan har tagit sig i kragen och gett sig bortåt. Nu är det ju rena rama sommarvärmen. Underbart.
Ikväll blir det wook´n´roll sedan mot okänd destination.

FRIDENS LILJOR

38 - 0801

FREEEEDAG

Man är som dag-vilse. Men snart börjar verkligheten om.. Aja ett senare problem. Har suttit och kolla på lite bärbara datorer som funderas på att införskaffas.. Synd att man är världens snålaste människa. Saatteee.. vet inte vad jag kommer hitta, men nog borde det vara värt det ändå.

Ikväll blir det party mode on eller något. Bara den stora frågan, KLÄDER.. Ilandsproblemhejochvälkommen. Aja det löser sig. FRIDENS

Från kalles dator bjuder jag nu på......

...... en Oryxantilop de ni :)

37 - 0701

HEEEHUUUU

KYLAN SPÅRAR.. Växthuseffekten?

Gav mig ut igår och fotade med en superkamera.. Var det värt det? Nej inte när man bara hade leggins och tunna skor. Jag var halvt död när jag kom in. Måtte bilderna va bra säger jag bara, vad gör man inte för konsten. Men idag är det ännu kallare, synd att det är så fint ute när det är kallt för man vill ju ändå inte gå ut.

Blir en standard stanrunda snart och sen kväll blir det mys med V och L. PRIMAA.

LATERO

Typ gammal?

36 - 0501

KJHKGJHDFJKHSK

Lovets första nyttighet. Simmning, det spåra med bilar utanför. Blev lite orolig, när man simmar vill man helst inte stöta på någon man känner. Av diverse anledningar. Blev att börja lugnt, det är ju inte bra att pumpa på för fulla muggar det första man gör heller. Då blir man ju sängliggades i en vecka nej nej sånt ska man hålla sig undan från. Blev hem och äta lite kladdkaka som jag gjorde igår. SÅ nu står jag väl på plus-minus-noll. Men bättre det än bara plus.

Och påtal om kladdkaka så blev den sjuukt bra. Helt perfekt kladdig och chokladig. Sugen?

Nämennenenenne annars så.. BYEEE

GEmigenhund?

35 - 0401

HELÅ

Uppvaknande hos Ögrens med 3 tjejor utsprida på golvet och soffor. Mys. Vaknade även till när pappa ringde och trodde att jag var kidnappad eller fast i en snödriva för att jag inte hade kommit hem. Sorry. Men då vet man ju att de bryr sig iaf. Blev en stanrunda iställe för att vara nyttig och simma. Hitta en jacka som jag trixa till lite nu så den är helt perfekt. Tjäna. Blev även fika på Waynes med en random hopsättning. Mycket trevligt, blev sjukt taggad på kladdkaka så ikväll blir det bakning med kladdis och glass kanske kanske. Myyys, nu vankas fishpins and some potatomush.. (ordet?) JaH, LATERO

Btw, blogg.se vill inte samarbeta med mig. Gillas inte!


Fiiin

34 - 0301

GAAAAH

Kweln består av Djrep med diverse upptåg. Mer säger jag inte. HEHEHEH BAEEYYSSYSYS


33 - 0101

Hur kung !?

32 - 01012012

20000000000000000010

FEST, god fortsättning på det nya året må jag då säga. Ett nytt år med nya möjligheter. Det ska bli ett bra år.
Igår var det mys hos HF i Varuträsk med bad och MASSA MAT sen bar det av på diverse nyårsfirande. Känns som skumt för det är ju inte direkt att man känner någon skillnad. Men låt det nu få bli en nystart. Framåt tänkande.

LATEROOO


RSS 2.0