191 - 2212


190 - 1922

HALLELULJAH!

Överlevde resan till skell, snöstormen spårade ur och ibland så såg man inte mer än en vit vägg.. Det var även dramatik längst e4an, en lastbil hade vält över i diket så en massa brandmän sprang runt där. Men nu är jag äntligen hemma.

Mors/fars har gjort om sitt sovrum uppe och de blev himlarns fint, och med detta projekt så har även jag fått ett "nytt" rum.. har ju fått sovit nere i vardagsrummet hela hösten. Men nu har jag deras gamla rum och en ny säng. Mitt rum/gäst rum. Men de är bra.

I morgon ska jag försöka ge mig ut på staden och inhandla de sista paketen, kommer nog vara kaos med folk men de blir kul. Då får man lite stämning.

Sen måste man ju passa på att träffa gamla vänner från forna dar. VÄNNER SOM LÄSER DETTA, RING MIG SÅ HÄNGER VI  :D

SES i snöyran!


189 - 1812

HEHUEHUHE

Lyssnar på musikhjälpen i p3. Har typ lyssnat på de konstant i en vecka. Tycker det är en bra grej, ni som inte har lyssnat, slå på radion och skänk en peng. Känner att dagens goda gärning var de där 50 kr som jag smsade iväg, kändes ändå bra att ge lite även fast man är en fattig student.

Aja hursom.. i morgon bär det av hem till skell, försöker packa ner hela min garderob.. det går inte så bra. Väskan är redan proppfull.. sen om man får paket så ska ju de ner i väskan också på tillbakavägen. Men de löser sig, man vill ju inte stå utan plagg i skell heller så de får bli en proppad väska med kläder och skor.

Måste även dra en fuling och tvätta ikväll efter 10 när tvätttiderna är slut.

Måste ju även säga att jag har varit duktig och storstädat mitt lilla rum så att det är trivsamt när jag kommer tillbaka. Kan ju även tillägga att jag är lite bitter.. min gamla kära klass ES3D ska ha klassåterträff idag. Men eftersom jag inte förnst i morgon befinner mig i skell så missar jag de :(

Men men dags för lite food nu då!

Puss

FINA HEHEHHHE

188 - 1412

OKEEEEJ, here we go again :)

Ibland får jag ryck och känner att.. joo blogga kanske är kul, blir som taggad när jag kollar på andra bloggar som skriver om mode och grejor, sånt tycker jag är intressant men skulle jag kunna klara de.. vet inte, får kanske testa någon gång men de där med dagens outfit är ju lite skojsamt ändå.

Eh jaa.. nämen livet här i umeå rullar på, vi har börja en kurs som heter produktion för tryckta medier och webb. Det är mycket praktiska grejor och de är roligt, är inte ett big fan av teori direkt. Så vi har fått gjort lite olika tidningslayouter och snart så ska vi få göra en layout till en hemsida. Det lär bli intressant.

Sen kan jag ju svara på frågorna:

1. Hur känns din nya klass jämfört med es3d? Har ni många insiderskämt? någon bs?
Min klass är bra, inte som es3D meeen de är ju svårt att slå :) (ingen bs än så länge men det finns en så skulle kunna vara i klass med denne)
2. Vad gör du en ledig dag när du vilar från pluggandet?
När jag är ledig så försöker jag vara duktig och träna på Iksu, har legat på latsidan men idag var jag där och imorgon nalkas träningsverken. Men de är kul annatrs blir det väl som vanligt, man tar det lugnt, går på stan myser runt
3. Hur ofta pratar du med nån av dina föräldrar?
Hehe jag pratar typ ofta med dom, eller ja.. kanske inte varje dag men några gånger i veckan ändå
4.hur nöjd är du med tillvaron på en skala mellan 1-10 ?
just nu är jag lite less på skola och längtar till jullov och att få träffa gamla vänner men annars så är jag rätt nöjd med tillvaron

NÄMEN hehe fnissar lite själv åt hur seriöst detta inlägg blev men men HE MÅÅÅ VAA :)


HEJDOOOO

187 - 0912

ho HOOO, eko.. eko....ekooooooo

Känner att jag måste puffa bort dammet från denna blogg. Det var inte igår.

Inte för att jag har något speciellt att att berätta.. om man ska fortsätta blogga så kanske man borde nischa (stavningen?) sig lite?

Så om någon levande varelse vill se denna blogg alive så kan kan ni ju ropa HEJ och komma med något förslag på något kulit som jag kan skriva :)

Tack och hej så länge!



RSS 2.0