87 - 2802

HEHOEHOEHOE

Crazy helg.. Inte en lugn stund inte. Ha varit farande hit och dit, igår blev de "hemligt" firande med Tha Forslunds. Vi spelade bowling. Jag var bra. Vann över alla, hemlig talang där alltså. Idag har det varit ännu mer firande, mormor/morfar forslund kommde och de blev fika och även lite virkning.. (jag har tydligen talang för de med, de sa mormor F.. jag tvivlar)
MEN jag måste väl ändå dedikera detta inlägg till födelsedagsbarnet.
GRATTTISS DARLING!

PUSS

86 - 2702

M Y L I F E A S A D U C K


You may think this is funny ;
You may think I had bad luck ;
Or did you think that I was stuck,
In my life as a duck ?


85 - 2702

EHEHEHHUUE

Jag mår som jag förtjänat, ALLTSÅ BRA!! Thank god for that, annars hade den här dagen blivit hell.  NÄmen igår då, "musikarkonferans". Det var himla nice, mycke folk och fina utklädnader. Jag och min fru var nog de finaste paret kvällen till ära, men självklart så var det folk som ville förstöra våran lycka. Men det löste sig hehehee..Nämen annars så bjöds de till mycke skrik och döva öron men man skrattar bara,sånt är kul.
Today väntas heldag med firning av min man som blir gammal. Lämnar frugan hemma alltså (hehe skämt på lååg nivå....) Åh ja, får se vars dagen tar vägen.

PUSSSSSSSS


84 - 2602

JAPP.. Bara att erkänna, haha jag har en ny kärlek. SOORRY. Nämen en kille som heter Charlie Winston, råkade snubbla över han så att säga. Och nu ler jag bara. KOLLA SJÄLVA JAJAJJJAJA




83 - 2502

The Smith - Please please please let me get what i want this time



Sjukt snygg låt, typ bättre live än inspelad. GILLAS!

82 - 2401

Fakta 1 - Det var 27 minus i morse hemma hos mig.
Fakta 2 - Det är exakt 10 månader kvar till julafton.
Fakta 3 - Det är dags att ta tag i plugget.

Jah, dagens fakta var då det. Men allt är ju relativt.
Samhällsekonimin hänger över en som ett spöke. Gillas inte. Men ser fram emot en trivsam helg så de får väga upp det hela. Jag som skulle vara duktig igår att plugga fastnade vid andra grejor....
Men lika bra är det. Ännu ett birdrag till omvärlden att ta in efter min död eller något.

MOT INFLATIONEN

81 - 2202

TOO MUCH LOVE WILL KILL YOU!

Den gamla datorn är nu back in buissnes. Inte den snabbaste men allt finns på den här och jag skulle inte byta ut dig mot någon annan <3
Dag 1, vecka 1 av de fruktade dödsveckorna. Har gått bra hittils. I morgon har vi CAE prov.. Gillas inte, men de går inte direkt att plugga inför de saattee.. Då kan man ju bara skratta lite när de väl kommer. Måte ta tag i samhällsen snart. Kommer nog sitta och grina på torsdags kvällen men vad tusan. Gå på inställning eller nå.

HOJ

Underbara dag <3

80 - 2102

OH stormy day

Jag tror att ingen har undgått att märka vädret ute. Stick ut näsan och känn om ni inte har de.. Inte okej, typ 20 minus plus himla storm blåst. Vilket gör att de är säkert 40 minus ute. Ibland kan man tro att vi bor i sibirien.

Ja och annars så får man ju ta och gratulera våra starka skidkungar som tog guld och brons inatt. Good job! ni har gjort sverige stolt.
Annars såååå.. träffa jag min gamle kumpan Blues igår, de va mycket trivsamt.
Inte så jätte händelserik helg men de är som skönt.
Idag, söndag, så har vi då "ångestdagen inför veckan", har varit lugnt med såna på sistone men i morgon börjar ju dödsveckorna saatte.. Kanske lika bra att börja plugga lite, ELLER så lägger man sig i sängen och ser film.. Kändes mer inbjudande. Men men we´ll see.

SES ELLER SÅ INTE :)

Med risk för att vara världens äckligaste människa just nu så måste jag ju bara säga att den här låter är ju ändå i topp 3 på finaste ballader. Helt sjukt balladig men ändå, sjukt fin.
Lyssna på körsångarna 2.35 ungefär. HUR snyggt med fallande basgång. GILLAS!

79 - 2002

EHUEIHEIUIE

SKönt med lördag, blev som taggad av att solen lyste men dock så är det kallt. Men på med långkalsongerna och mössan så ska de nog lösa sig. Idag blir det ett möte med min käre vän Blues, long time no see. Blir nice!
Annars så skrattar man bara lite och säger cura posterior åt allt som är jobbigt. HEJS

78 - 1901

JOO idag firar jag och mitt körkort ett halvår tillsammans.

Du och jag föralltid <3

77 - 1902

BLOGGBLIGGBLAGG

Efter effektivt arbete hela dagen så kan man väl få belöna sig med att sitta vid datorn på arbetsmiljö ´lektionen. Våran grupp är duktig och klar. Så tekniskt sätt kan jag sluta nu.. vore ju lite skönt. Aja man skrattar bara. Ska bli skönt med helg och målet med helgen är att gå upp 10 kg. Eller att iaf kunna äta 10 kg mat utan att gå upp? ja vem vet.. Blir nog bra de.

SES RUNTOM

76 - 1802

HEEHU

Varför springer tidern iväg som aldrig förr nu? Helt sjukt var fort tiden går. Den här veckan är sista veckan innan dödsveckorna börjar, kanske lika bra att njuta?
Ja som sagt, nästa vecka så drar vi starkt igång med ett engelska CEA prov på tisdagen. Sedan fortsätter vi starkt med samhällsprov på fredagen och även en redovisning av arbetsmiljö och säkerhet. Veckan efter det öppnar starkt med en michael jackson konstert på tisdagen. Sen fortsätter vi med ett högt tempo på fredagen där vi har nutte-kotte prov och även arbetsmijö prov.. Sedan har alla gått in i väggen och ett välförtjänt sportlov kommer.

Ser verkligen framemot de kommande veckorna <3 (känn ironin)

Nä men CURA POSTERIOR man skrattar bara lite :)

HEJS HEJS

75 - 1501

JAG VILL KYSSA VÄDRET!!!

Åh så underbar dag, kom hem halv 1. kändes som om jag var ledig, tiden i skolan hade redan glömts bort. Jag åt lunch och pröva lite kläder, lite kul när man blir taggad. Sen på med riskläderna, och ipoden i högsta hugg. UTUT i vädret. Och jag vill slicka på vädret, så oootorligt skönt. Det är sånna här dagar man bara kan skratta åt livet och alla jobbiga dagar som är endast ett minne blott. Blir som glad, man känner sig frisk som en lärka och fräknarna börjar komma fram. Wonderfull!

Nu är det Tallest man on earth som gäller, ALLA i hela världen borde höra han!


74 - 1502

One day to go.

Måndag.
Sol.
Prommis.
PEACE

73 - 1401

God hjärtedag mina kära vänner!

Låt oss sprida lite kärlek till världen, jag tror den kan behöva kärlek.
Låt oss sprida lite glädje till världen, jag tror den kan behöva skratta.


Mitt, ditt, deras, dom andras.

72 - 1302

ENDAST tomten är vaken..
var uppe i ottan idag, eller nästan så pass. Vaknade 8 av att jag nog hade sovit 10 timmar. Skulle ändå upp och skjutsa päronen till bussen så de va väl lika bra. Sitter nu och kollar ut på det fina vädret. Kanske man ska ge sig ut på en prommis ändå.
Aja vi får se vars denna dag leder. HEJS

Slänger upp lite Amos, the one and only!

71 - 1202

GAAAH

Dagens har varvats med nysningar, hickningar och snytningar.. Det är ju himla nice.
Snart ser jag ljuset i tunneln för den här dagen. bara en kvart kvar nu. SEn helg. FEEEST!
Eller troligen inte fest pga död.

Näe men kul ändå, på söndag är det ju alla hjärtans dag. Blir nog intressant hehehehe

PUSS


70 - 1102

NÄR kan man kalla sig själv en piller knaprare?
Dagens 5 piller slank ner för inte så längesedan. .

Baciller och bacillusker, you got no chance.


69 - 1102

NOTERA att man troligen inte kan bli snyggare än när man är ute och sopar bilen i rosa sidenpyamasbyxor skoterskor och världens största jacka. Vilken syn, såg mig själv i spegeln och såg ut som Mordor själv. Skratta lite.

Inlägg Nr.2 för dagen och klockan är inte ens 12.00. GOOD JOB

68 - 1102

EHEUHUEU

Skönt med låång sovis idag, men icket kan man sova länge för de, men det gör inte så mycket. Mys att bara driva runt hemma i pyamas. Har suttit och kolla på massa utbildningar. Denna eviga fråga.. Har hittat några iaf som kanske skulle vara något. En av dem måste man skicka in arbetsprover. Det blir ju himla intressant. Boil nå naanting.
Men man skrattar bara och tar de som de kommer. Inte the end of the world direkt.


FIIN

67 - 1002

JÖSSES vad lite som händer.. Dagens höjdpunkt var nom simmandet. Lite nyttig känner man sig nog allt. Man får trotsa kylan och ta sig ned i det där himla klorvattnet, men de är nice!
I morgon är vi lediga på förmiddagen. Känns ju lovely, lång sovis som tusan! Annars inte en allt för ansträngande dag. Och jag har kommit på att veckorna går sinnes fort. Snart är det sportlov sen inte så länge lvar tills påsk och när de är påsk så är det ju så gott som skolavslutningen.. Ja, vad ska man säga om de?
Nya tider vankas.

SES RUNTOM


66 - 0902

DJJSOIWODKJSP

OJOJ, vilken dag. Nä inte egentligen, slutade typ kvart över 12 och hade inte allt för ansträngande dag. Bra början på den här veckan, vi var ju lediga igår så då blir det ju som en måndag idag.
Nog ska de här gå att överleva. Måste ju waina lite på vädret, nu har de här eviga snöfallet kommit tillbaka. Whats up with that.. Börjar bli lite less, funkar bara när man är i backen.

AJA, så roligt var det med de. Geme lite sol osv sen så ses vi i evigheten. PEACE

65 - 0802

HEUHDLSUYUFHDUI

HEHU ledig dag idag, hur skönt?! Himla skönt..
Vaknade i skaplig tid och lät som Darth Vader, det gillas. Kvinnligt och bra.
Dagen har inga planer alls, känns bra. Får gå efter det välkända uttrycket Cura Posterior, men det är så jag vill ha det. man skrattar som bara.
På tal om skratt, igår blev det mysfilm med SW och LÖ. Vi såg 500 days of summer. Hur bra var inte den? JÄTTE bra. Varför kan man inte få leva i en film ibland. jag skulle också vilja att musik spelades när jag gick igenom stan en solig dag och sen att alla börjar dansa, hur kung vore inte de på en skala.

Nu ska jag återgå till Landet Ingenstans och Överallt.
FRIDENS LILJOR

64 - 0702

SUNISSHINING

Lika bra väder idag som igår, det GILLAS !!
Igår blev det häng i klutmark med wildarna, det var heeelt underbart. Sjukt bra dag. Tog lite kort men kan inte he över dom på datorn. Men dom kommer så småningen, vill ju dela med mig av hur stekiga vi var i backen.
Men vad är väl en dag i backen om inte träningsverk dagen efter.. Det känns. Har ett himla najsigt blåmärke på smalbenet med, krigsskada för tusan, de är coolt. Idag måste man ju ut, ska typ bygga hopp eller något.. SES I SOLEN

UMEÅ OPEN 2010

63 - 0602

SOOOOOOOOOOOOL

HUR BRA VÄDER ÄR DET INTEEE???!!!!
Råå braaa, kommer bli en dag i backen, längtar. Hoppas att det inte är så mycket småbarn.. men troligen så kommer det vara de, se upp i backen säger jag bara. The wilds are on the move.


Typ jag i backen... NÄSTAN SÅ PASS :D:D:D:D:D:D

62 - 0302

ONSDAY

Lill-lördag. Det ska firas med en semla som mamma har köpt, men tyvär så gillar jag inte grädden.. och inte mandelmassan.. Så då blir bara brödet kvar, men de är gott, ska typ bre på nutella eller något. Blir en egen semla nå naanting.

Annars så är det torsdag i morgon sen fredag SEN HELG och då är det minsann långhelg för vi är lediga på
måndag. SKÖNT!!

TJING

På tal om att bilden inte har med något att göra så höll jag tal om J.K Rowling.. Harry Potters skapare. Det var lagom kul.. Alla blev sugna på att läsa böckerna efter de, ELLER..

61 - 0202

WAAAUUUU

Vad är dealen med att de inte går att se gårdagens avsnitt av PH på internet.. bara från förra veckan. Vilken MYT!
Råkade somna ifrån det igår, och på tal om sömn.. Vem råkar inte somna 2 timmar efter maten, jotack det kommer gå bra att sova ikväll tror jag. Men tacka vet jag sovmorgon, det räddar min vecka. Annars skrattar man bara.  PUSS

FIINA

60 - 0102

HEEHEUHEUEHUEHU

Jag ska skratta mig igenom livet,spikat:)




Det här är första dagen på en dag som aldrig har funnits och om några timmar så är den borta föralltid.
HEJ HOPP

RSS 2.0