145 - 2906



All the things we hoped for
They are gone
They have
sailed across the sea

144 - 2706


143 - 2406


SÖT

142 - 2406

HEJÅHÅÅ

Jag är en hårt arbetande kvinna.. Trodde jag skulle vara arbetslös men icket, hela veckan har det blivit jobb och snart bär de av igen. Ibland undrar man om de är värt de.. Aja i morgon är de iaf midsommar och de verkar ju vankas bra väder iaf. Ska ut i solen och lysa upp världen med min ljusa kropp nu men de är nice :D

141 - 2206

EFTERKLANG

140 - 1705

JAG SKA MÅLA HELA VÄRLDEN LILLA MAMMA

Det är exakt vad jag har gjort idag. Målat och befunnit mig i en annan värld. Har varit mycket skönt. Om man inte kan komma bort fysiskt så får man väl fara bort psykiskt och få tiden att gå.

Efter lite jordgubbar och glass, lite fotboll och en promis senare så får jag en glad överrasknig när jag spotifyar Tallest man on earth. HAN FINNS. Halleluljah moment. Made my day.


139 - 1605

Så här har jag känt mig idag

iväg på nya äventyr ska jag nu!

BLÄ

138 - 1506

IIIIIII

TAGGAD, efter dagens fynd så vill jag bara sitta hemma och sy, läsa och lyssna på ljudbok- Japp min sommar är räddad. Lite klipp och trix har jag framför mig och jag längtar, kommer bli så fin sååå :)

Im no giant

137 - 1506

ZUUUP

Dags att ge sig igång med bloggandet, vi får se hur de går. Iaf, igår var första dagen som arbetssökande och jag gillar inte arbetsförmedlingen, de ska då göra allt krångligt. Men men ledig och fri för tusan. Tyvär så är inte vädret på min sida eller alla andra lediga människors sida heller. Igår spåra det med regn och översvämning. Jag som skulle ta mig från frisören till bilen utan paraply, låt oss säga att frisyren var inget att stoltsera med efter det. Måste ha sett roligt ut. sprang mellan hustak och busshållsplatser. Hemska tider. Men men sommar måste det väl bli ändå.

Sen sååå.. får vi se vad dagen bjuder på. Ett besök på bibblan kanske? Där är det mysigt hehehehe

HOJ

137 - 0905

THE GREAT PROM


TRIXXX


136 - 0405

HEJ BLOGG BLIGG BLAGG BLÄGG

Idag, är det fredag. Fredag = fest. Fest = fina kläder. Fina kläder = ångest val. Ja ni ser den onda cirkeln, men det gör inget för det ska bli kul ändå. En beryktad klassfest kvällen till ära såhär 7 dagar INNAN STUDENTEN!!

Kan ju också meddela att efter mitt föregående inlägg så har lila färgen i håret lagt sig och faktiskt tagit sig till en rätt fin färg. Dock så kommer jag aldrig ALDRIG någonsin göra om det, inte värt att ha den ångesten att tro att jag kommer måsta ha lila hår på balen och studenten. Men slutet gått allting gått.

Och på tal om hår så har jag även beställt klipptid, blir dock efter studenten. När man inte kan komma ihåg senast man klippte sig så har det nog gått lite för lång tid, don´t you think?
Men kom ändå på idag att jag gillar mitt hår, det är sådär lagom bra på att stajla och har en såndär lagom fin färg just nu. Även lagom fin läng, synd bara att det är slitet men det ska det bli ändring på. Får blir en rejäl genomklippning hos frissan nästa gång inför sommaren.

Jaaa.. så mycket blev det om mitt hår. Lite ego får jag ju vara för det är ju min blogg HA.

Nu ska jag bemöta mitt berg av kläder på mitt rumsgolv. Monstret måste besegras.

Låt oss avsluta detta inlägg med Kent. För jag har kommit på att Kent faktiskt är rätt bra. Fast de gamla skivorna är nog bättre än de nyare. Men tacka vet jag spotify där får man lyssna på vad man vill. HEJSAN HOPPSAN

135 - 0106

GLAD FÖRSTA JUNI

Alltså denna kväll spåra, jag är arg och det här inlägget blir av den värre sorten.

Det började bra, jag skulle duscha. Eftersom jag färgade utväxten för någon dag sen så tänkte jag att då ska jag passa på att göra mitt hår fint och ha i silverschamppp lite extra länge så det blir fint och inte gult. Sagt och gjort, efter ett tag när jag skulle skölja ur håret så bad jag till hårgudarna att det lila skulle försvinna(silverschampoo är en läskig lila färg) vilket det inte gjorde.. Hade fina lila slingor i håret, jag får panik, så jag har i princip stått med huvudet under kranen i flera timmar känns det som och skrubba mitt huvud. Vilket resulterar i det skiftar lite lila nu, dock mindre lila slingor.

Ingen annan i hela världen kanske kommer att se det men jag ser det, heelt sjukt mycket. Sådär lagom bra att förstöra håret inför balen och studentet. I morgon ska det inhandlas ett blondshampoo och det ska gnuggas i sinne..

Blondiner har det inte lätt.

DÖD..

RSS 2.0