125 - 2804

SIIICKNEEZZZZ

Vårdcentralen känner nog igen oss snart. Typ andra gången på 2 veckor som en av oss barn har åkt dit. Fick en akuttid (det låter ju som en dödsjuk). Har fått 3 stick i armvecket varav två gånger de inte kunde hitta min ådra. Är det bra eller? så jag ser ut som en crackhore med spruthål i armvecken. Thats nice. Fick även stick i fingret. Blir spännande att se vad resultatet blir av min blodförlust som de skickar på labb. Jag gissar på cancer. Febern verkar inte vilja försvinna. Kan dock inte stanna hemma föralltid. Så jag får nog gå med skyddsmask i morgon på skolan ifall det skulle vara något smittsamt. ELLER så sattsar jag på att slicka på alla så alla andra blir sjuka med mig och skolan måste stänga. Onda planer måste smidas...

Annars så är ju allt på topp.

124 - 2704

HUUUAAAAA

Engelska CEA artikel typ skriven.
Skapande verksamhet rapport skriven.
Projektrapport typ skriven.

Vad har vi kvar då?
Jo nutte-kotte prov.
Svenska nationella tal.

Säkert något mer?

Jag älskar livet just nu.

123 - 2404

Idag har jag typ haft konstant huvudvärk i en vecka.
Igår såg jag Den sista samurajen och jag fälde en tår. Blod och krig kan beröra...?
I morse så trodde jag att taket skulle lyfta pga vinden.
Ikväll är det Moto Boy, TAGGAR NÅ NANTING!

FIn UppDAterING DeT HÄraaaaa.

HOJ

122 - 2204


Studentkläning beställd, hoppas att den passar och att inte hela världen har den.

121 - 2204

What a week.

Hela den här veckan har spårat, har i princip bott i anderstorpssaulan. Har åkt iväg och varit på skolan halv 9 på morgonen har kommit hem för att sova sen iväg på morgonen, det sliter på kroppen.Men allt detta slit har varit värt det. Igår small det och alla var på topp (nästan). Allt som vi har kämpat för hela året gav belöning med 3 fullsatta konserter och publikens jubel. Synd att det är över men skönt som bara den. Nu bär det tillbaka till verkligheten. HOJ

120 - 1704


119 - 1704

HJEHELKJHEJLE

Long time no see.... Så mycket som händer nu, rep för fulla muggar att man inte har något annat i skallen än det. Men snart är det över. Gårdagen slutade himla illa alltså, inte på topp. Men idag är en ny dag. Tonight vankas det klubb Trästock med välkända ansikten som ska spela. Kommer bli grymt. SES I DIMMAN

118 - 1304

DAMDAM

Hur underbart väder är det inte idag?
Vaknar upp och få se solens strålar, man blir ju som glad i själen.
Slog på lite Ted Gärdestad och då får man tusan sommarkänslor som bara den !
Snart bär det av till skolan för dag 2 av repveckan.

HOJ

117 - 1104


116 - 1004

HEHEUEHUEHUEHU

VÅRVÄDER ååh man blir ju som glad i själen. Går nedför gatan och jag fryser INTE. Det är en ovanlig känsla. Men den gillas skarpt. Nu kom solen fram med.

Mäktig.

115 - 0904

Värst vad tiden springer iväg..

Igår blev det en schtaan sväng med LÖSW, där uträttades ärenden. Köpte nog de konstigaste jag har köpt på ica hittils. En grillpensel. Men den skulle användas till annat. Vilket blev en succé.
På kwells kvisten så tog jag ut Bettan på en premiär tur för iår. Lite stel var hon, men det ska vi nog kunna ordna. Det bars av till den andra delen av denna hood. Där vankas det film. Och inte vilja filmer som helst kan jag meddela.

Annars så kan jag ju säga att vi har inge vatten rinnande i huset idag. Eftersom de håller på att trixa om vattenledningar nedanför så får vi leva cavelife och ha vatten i hinkar för att överleva. Håller inte i längden.

HOJ HEJ

Gangstaahwangstah

114 - 0704

HEEEEJÅÅHÅÅÅ

Tillbaka till verkligheten. Känns mycket bra att vara hemma. Fjälluften tar död på en. Det blev att vi for hem en dag tidigare både pga dåligt väder och pga en mus insident. Jag måste berätta. Så här börjar det hela. .
Det är tisdag natt (vid 12 kanske?) och linda har somnat. En Johan rycker tag i linda och väcker henne och säger att det är en mus som är och sprasslar och tuggar på saker på golvet. Ett himla läskgt ljud. Det blev en sömnlös natt av oro för denne lille mus som kunde komma och bita en i tårna. På morgonkvisten iaf har båda lyckats somna och vaknar av att A-K knackar på. En halvvaken linda rör på sig och johan rycker till och tror att det är en mus i sängen. Vad löjlig du är säger linda och lyfter lite på täcket och rycker skrikandes tillbaka för tro det eller ej så sitter det en mus mitt i mellan sängarna under täcket. Alla får panik och hoppar ur sängen och upp på stolar. Linda tar mod till sig och kollar igen, och nog sitter det en liten mus där alltid men som sen smiter iväg. Han var nog bara sällskapssjuk tror jag. Jag kallar den Musse.

Så gick det till och vi packade kvikt ihop grejor och for hem. Som sagt, back in buissnes. SES SNART HÖRRNII

RSS 2.0